Färger och Teckningar

Hej! Har faktiskt inte tänk på att jag aldrig förklarat och skrivit lite mer om hamster färger och teckningar! Så tänkte göra det nu! 
 
Agouti

Färgen agouti är den vanligaste för vintervita här i Sverige. Det är också den färg som min hamster Cookie har och det var även den färgen Nemo hade. Färgen är brun svart och på magen och även på sidorna är det oftast vitt. Hur mörka eller ljusa färgerna är varierar från hamster.  (Bilder på Cookie och Nemo, båda är agouti)
 
 
Sapphire

Sapphire är också en ganska vanlig färg och precis som agouti så är färgen blandad. Det är lite nyanser av blått, grått och vitt i sapphire och det går även en lite mörkare ål från nos, längst ryggraden och till svansen. Bild tagen från google, sökordet var Hamster sapphire
 
Pearl
 
Färgen Pearl är en nästan helvit färg där man ibland kan se grundfärgen. Min första hamster Pepsi var Pearl. Bild på honom.
 
Så! Nu vet ni lite om dessa tre färger! Har ni önskemål på något ni vill att jag ska skriva om? Skriv i kommentarer eller maila till [email protected] uppskattar alla förslag! 
 
-Alexandra
 


Kommentarer
Klara

Vet ni om att saltsten och kalksten inte är bra till djur det är bara onödigt och de kan få urinsten

Svar: Aa, det är vi mycket medvetna om! Tack för din kommentar :)
livetmeddjuren.blogg.se

2013-08-01 @ 20:49:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livetmeddjuren.blogg.se

Här hittar du unika tips,roliga youtube videor, fakta, rolig fakta, fina bilder, roliga tävlingar, tutorials, hissar och dissar mm.. Allt handlar om djur, kort sagt detta är bloggen för alla djurälskare. Frågor? Maila till [email protected]

RSS 2.0