Djuraffär?

Hej! Idag tänkte jag prata om djuraffärer. För när man tänker efter, hur bra är dom igentligen? Dom säljer t.e.x spån jätte dyrt i små luftiga förpackningar medans t.e.x tre hästar säljer gigantiska påsar med hårdpackat spån för ca 100 kr! Och tro inte att djuraffärerna har något "fint malt spån" för det har dom absolut INTE!
Samma sak gäller t.e.x sand, mat och massvis med mer saker. Leksaker du kan bygga själv jätte lätt säljs svin dyrt. Allt i djuraffärer är absolut inte äns bra. Det finns massvis med saker som djuret kan skadas ordentligt av som säljs dyrt. Och om man är nybörjare i djurvärlden och kanske inte super på läst är det lätt att luras.
Många djur i affärerna är sjuka, och missköts. De flesta som jobbar är okunniga och det ända alla som jobbar har i huvudet är PENGAR PENGAR PENGAR, för det är tydligen viktigast, sälja farliga saker och sjuka djur, men man får ju pengar! Usch nej, så ska det absolut inte vara!
 
Men sedan finns det bra djuraffärer också, med bra och kunnig personal, med bra saker och bra foder. Djuren mår bra, och det är precis så det ska vara! En välskött och bra djuraffär är en djuraffär man återvänder till. 
Alla har sina egna åsikter om djuraffärer, detta var mina! Har du också bra eller dåliga åsikter om djuraffärer? Maila eller kommentera gärna vad du tycker och tänker kring det. Mail: livetmeddjuren@hotmail.com
 
-Alexandra
 
 


Kommentarer
Anonym

Ett mycket noggrant ämne med mycket delade åsikter bland alla moder jords människor. Jag då minnsan tycker ungefär likadant som du. De är oftast luriga och kluriga den personalen, men de som har ett gott hjärta är duktiga på sitt område.

Svar: Tack för din åsikt! Alltid roligt att höra vad folk tycker och tänker kring sådana här ämnen! Tack för kommentaren :)
livetmeddjuren.blogg.se

2013-08-02 @ 22:19:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livetmeddjuren.blogg.se

Här hittar du unika tips,roliga youtube videor, fakta, rolig fakta, fina bilder, roliga tävlingar, tutorials, hissar och dissar mm.. Allt handlar om djur, kort sagt detta är bloggen för alla djurälskare. Frågor? Maila till livetmeddjuren@hotmail.com

RSS 2.0