Köp Halloween produkter till ditt djur!

Hej! Nu när det vart halloween så är de flesta halloween produkter på rea, så varför inte gå runt i olika butiker och leta efter halloween grejer till ditt djur? Jag tycker det är super kul att inreda buren med saker från olika högtider. Och hur gulligt är det inte när man ser en hund med något halloweenigt klädesplagg? Så jag tänkte tipsa om lite olika saker man kan köpa till sitt djur.
 
Till gnagare:
 
En pumpa lykta blir en rolig leksak till ökenråttan eller hamstern. Lyktan är köpt på Dimoda och ordinarie pris är 120kr, rea priset är 98krJag köpte en pumpa lykta till Lilly och hon älskar den! Denna tjusiga pumpa lyktan är 25 cm hög och där den är som bredast är den ca 20 cm bred.
 
Till illern:
 
Även illrar kan vara super coola, denna iller dräkten kostar 69kr, orinarie pris 129kr. Du hittar den här http://www.petster.eu/se/art/biddie-buddies-strass-t-shirt-doskalle.php Man kan välja mellan rosa med ett strassat hjärta, blå med strassad stjärna eller svart med strassad döskalle.
 
Till hunden:

Vem kan motstå denna söta djävulsdräkten till hundar, hunden kommer vara super söt! Gå ut och skräm de andra på gatorna med hundens söta kostym. För endast 69kr på denna sajt http://www.miniinthebox.com/sv/super-cute-devil-kostym-for-husdjur-hundar-blandade-storlekar_p811982.html hittar du den.
 
På samma sida finns även en skelett kostym för hundar som du hittar här http://www.miniinthebox.com/sv/halloween-nattlysande-hundar-ben-stil-overall-med-eyepatch-for-hundar-svart-xs-xl_p424089.html så himla söt den med och för endast 93kr! Och inte nog med att den redan är super söt så är skelettet själv lysande. 
 
 
 
Även denna söta häx dräkten för hundar finns på samma sida, för 154kr hittar du denna underbara supersöta dräkten här http://www.miniinthebox.com/sv/halloween-haxa-cosplay-kostym-med-hatt-for-husdjur-hundar-blandade-storlekar_p713156.html hatten ingår så hundens outfit kommer vara den "läskigaste".
 
Till fisken:

Inred fiskens akvarium med en cool döskalle, fiskarna kommer gilla att simma igenom den och akvariumet kommer se jätte coolt ut, för 199kr köper du en döskalle http://www.petster.eu/se/art/doskalle.php
 På samma sida finner du även krokodil huvud sklett som finns i två olika stolekar, dessa super coola krokodil skelett huvuden kommer göra ditt akvarium super snyggt! http://www.petster.eu/se/art/krokodil-huvudakvarietillbehor.php De kostar 169kr.
Ett Flodhäst huvud är ju sött, men ett skelett flodhäst huvud är ännu sötare! Ett super coolt skelett huvud från en flodhäst kommer göra akvariumet helt otroligt snyggt och perfekt halloweenigt! Du finner det för endast 169kr här http://www.petster.eu/se/art/flodhast-huvud.php
 
 
 
/ Alexandra
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livetmeddjuren.blogg.se

Här hittar du unika tips,roliga youtube videor, fakta, rolig fakta, fina bilder, roliga tävlingar, tutorials, hissar och dissar mm.. Allt handlar om djur, kort sagt detta är bloggen för alla djurälskare. Frågor? Maila till livetmeddjuren@hotmail.com

RSS 2.0